user_mobilelogo
  • De klassieke Reiki methode
  • Bekende en ervaren Reiki docent
  • Met meer dan 1000 cursisten de nummer 1 Reiki cursus van Nederland en België
  • Inclusief gratis e-book met meer dan 20 extra Reiki oefeningen en meditaties

 

 

Toegang tot de online lessen

Direct na je betaling ontvang je via e-mail de toegangsgegevens tot de online lessen. Je kunt inloggen op mobiele apparaten, pc's en laptops. Je hebt onbeperkt en oneindig toegang tot de lessen. Je hoeft de cursus dus niet binnen een bepaalde termijn af te ronden!

 

Les- en oefenmateriaal

Alle traditionele Reiki lessen staan overzichtelijk en duidelijk geschreven in aparte hoofdstukken en lessen. Sommige lessen zijn theoretisch van aard, andere lessen bevatten oefeningen. Bepaalde oefeningen hebben we ingesproken en van achtergrondmuziek voorzien, deze luistermeditaties kun je in je online cursusomgeving onbeperkt beluisteren. Ook zijn er PDF's te downloaden met extra oefeningen. Het e-book "Reiki Oefeningen" kun je gratis downloaden, met enige regelmaat verschijnen nieuwe, interessante PDF's over uiteenlopende onderwerpen. Dit zijn aanvullingen op de traditionele Reiki lessen, ze zijn niet verplicht om aan te schaffen (maar wel heel interessant en inspirerend).

 

Begeleiding en advies

Via e-mail kun je vragen over je Reiki beoefening stellen. We proberen binnen 48 uur te antwoorden. Door het grote aantal actieve cursisten kan Reiki docent Bas Akkerman geen antwoord geven op persoonlijke vraagstukken. We kunnen geen therapie bieden of advies geven over dingen die je meemaakt in je dageijkse leven of spirituele ontwikkeling. Wel staan we klaar om je bruikbare tips te geven op het gebied van het ontdekken, toepassen en verfijnen van de Reiki methode. Dus als je moeite hebt met bepaalde lessen of als je merkt dat je het lastig vindt om Reiki in je dagelijkse leven te integreren, dan kun je altijd rekenen op de deskundigheid en ervaring van Reikimeester Bas Akkerman.

Afstandsinwijding

De inwijding is het spirituele hart van iedere Reiki cursus. Het is een energetische opening en overdracht van Reiki energie die jouw vermogen om universele levensenergie op te nemen en door te geven activeert/herstelt. In de online lessen lees je alles over de inwijding, wat het betekent, hoe het werkt en hoe je jezelf voor het moment van de afstandsinwijding kunt opgeven. De inwijding is altijd inbegrepen in de prijs van de online cursus, je hoeft er dus niet extra voor te betalen.
De afstandsinwijding werkt altijd en net zo goed als een inwijding die je "live" zou ontvangen op een cursusdag. Voor sommige senstieve mensen is de inwijding op afstand fijner en effectiever dan een kort, beladen moment op een drukbezochte cursusdag. Thuis heb je immers niet de afleiding, prikkels en spanning van een workshop op een andere plek met andere deelnemers, elk met hun eigen verhaal, emotie en energie.

REIKI basiscursus €65

Ontdek de Reiki energie met deze complete online Reiki basiscursus. Leer de traditionele eerste Reiki graad met alles erop en eraan:

  • de Reiki zelfbehandeling
  • de behandeling van andere mensen
  • Reiki bij kinderen en dieren
  • met veel online oefeningen en luistermeditaties

Meer informatie >>