user_mobilelogo

Hannah

"Sinds ik Reiki heb geleerd voel ik me veel kalmer gedurende de dag. Iedere ochtend pas ik de reiki chakra behandeling toe (die duurt niet zo lang, dus het is makkelijk om daar wat tijd voor vrij te maken). Ik heb veel geleerd over mezelf, en ik merk dat ik Reiki nooit meer kwijt wil."


Mirjam

"Deze cursus heeft mijn hart gestolen! Ik had al eerder ergens anders een cursusdag gevolgd maar daar was ik niet tevreden over. Wat een verademing om duidelijke uitleg te krijgen over energie, meditatie en spirituele healing. Geen poespas, heldere instructies en altijd fijne tips van Bas over hoe je Reiki echt in je leven kunt toepassen."


Mark

"Praktische lessen met goede oefeningen. De docent moedigt je met zijn persoonlijke verhalen en voorbeelden aan om Reiki veel en vaak toe te passen."


mevr. Guurders

"Geen slapeloze nachten meer sinds deze Reiki lessen."


F. Habecotte

"Leuke manier om thuis Reiki te leren. Op al mijn vragen had ik snel antwoord en het certificaat is een mooi aandenken."


Linda Huisman

"Ik heb een praktijk voor ontspanningsmassage en voor mijn bedrijf was dit een fantastische aanvulling. De cursus is niet moeilijk, echt iedereen kan dit leren! Ik pas Reiki nu ook heel vaak bij mijn kinderen toe, ze vinden het geweldig. Nu mijn man nog zo ver krijgen... ;-)"

REIKI basiscursus €65

Ontdek de Reiki energie met deze complete online Reiki basiscursus. Leer de traditionele eerste Reiki graad met alles erop en eraan:

  • de Reiki zelfbehandeling
  • de behandeling van andere mensen
  • Reiki bij kinderen en dieren
  • met veel online oefeningen en luistermeditaties

Meer informatie >>